Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojne Amra više svijuti
Hajde Amra ne seri.
Pravite od Djokovica i Dzeke svetce.
Mojne Nam ti moralisati udavana Si bila i sad moralises Nama ko biva ti fina nek se drugi ugledaju na tebe Ko ti uzor nekome,a druge zene moraju crnciti i raditi da ni djecu odhranile i odgojile kako treba a ti Jos Fitness ides raditi i ko biva na Sve stignes,RAZGULI.
Dooobraaaa!
Pedofili trljaju ruke kad vide slike ove djece. Ovi balvani bas nisu svjesni svoje nesvijesti.
Haj ba ne.erite .
Mnogo se*eš za nekoga ko je od 16. godine obišao sve beogradske klubove i upoznala "biznismene" i direktore. U tim godinama normalne djevojčice ne bi bez roditelja otišle dalje od Sarajeva. Tvoj život i pravo da ispraviš sve, ali bez guranja prsta u oko onima koji zbog materijalnih i drugih ograničenja ne mogu 20 od 24 sata biti s djecom.
Pa vala pametna, i opet se odlično udala. Ja joj vala zavidim, i kad bih mogla ponovo bas bih tako kao i ona
i onda poslije kuka "kako je tesko biti javna licnost". a bukvalno objavi sta je svaki dan jela i koje joj je boje kakica.
Kao pravi seljak, napravi joj kamaru djece misleći da je tako zarobio zauvijek, ali..
Mislim da je to oko zarobljavanja obrnuto u stvari, ali kad ga se sjetim sa jedne rukometne utakmice kad se tek pojavio tj. postao igrac Wolfsburga, u pravu si za taj prvi dio.
Amra je odlicna zena, majka, i pravi ambasador BIH. Steta sto mnogi ljudi nisu dorasli da to uvide. Pozdrav iz Mostara
Ambasador od maloljetnog doba u Beograda.
zar ne mislite da vas je malo previše u medijima posebno slike djece koje svi odgovorni roditelji ljubomorno čuvaju od javnosti. ima i drugih sretnih porodica koje se ne publikuju toliko. njima kao porodici želim svu sreću ovog svijeta, al malo pretjeruju
Eto jedino on voli svoje djete… ccc Dokle vise o njoj klixe???
Svaka cast, krasan par. Nemam rijeci. Uzor svima.
Amra je ko inkubator...samo stancaj , bravo Amric
Dzeko je bogat covjek
Amra je top i svaka joj cast,a koja god da je sa Edinom isto bi pisali pojedini
hahaha evo jedna informacija da gospodim amar bosnjic ti spava sa zenom dok ti igras i plus volis ih,, A jooj koji junac si ti dzeko.. ovo je njegov br 061 774 225