Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li ko sta je sa Danijem Alvesom,nismo odavno culi nista da li se pati u zatvoru ? I sta je sa Hanom kako je ona ?
Koje je godište ova Amra?
Dani Halves sprema pakas za tvorza, a Hana i dalje nije vratila glavu konju.
Je li i ona u fazonu lijepa naša Bosna nigdje ovakve ljepote i običaja i onda pravac svjetske destinacije
Koliko je ovdje Srpske djece za amricinu se zna da su od Srba
jel postoji direktna linija Monte Carlo - Sarajevo?
ma rodila se u Monaku XD
hahahaha Amrina karijera i uzlazna putanja i vrhunac. XD pa prvo mama rintala za njih pa sad muzevi, nikada nista same nisu uradile, osim rađale, ne solite pamet vrijednim djevojkama
svaka cast,majcinstvo nije lahko,4 djece nije mala stvar,taman da imas 5 kucnih pomocnica,i sam sam roditelj
Amra se vratila na mjesto zločina u Monte Carlo, hihihihi. Da li je ovdje nastala Sofija ne znam, ali bilo je mnooooogo seksa po Monte Carlu.
Ja kont'o Neum...
Ahhhh … o humanity. Svaki dan netko silazi kilometre ispod zemlje da crni hljeb zaradi, opet drugi na stubu gdje ptice lete popravlja struju, treci se probudio u cetiri ujutro da hljeb sokakom zamirise … i opet, Monte Carlo ova spominje, ono usput … da procitajy ovi umorni kad dodju kuci s teske smjene. Da sanjaju, mozda nekad , ako …. Sve je u redu, sretan ti uspjeh, samo nemoj onako usput spominjati Monte Carlo.
Idealan članak za mrzitelje žena, tipa Džeko joj sve, ona se uvalila njemu itd itd
1.Amra Dzeko Silajdzic 2.Costanca Caraciolo 3.Ilari Blasi 4.Valeria Marini 5.Mariana Rodriguez 6.Carolina Stramare 7.Giorgia Palmas
Dajte i tečišne,,amidžišne itd itd
Nije se javila sa iftara? Još je to ostalo.
jaooooo hocemo li sada plakati.... sto ne mogu ovoh prese..... i sponzorskih placenih clanaka...
Jah...