Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajte molim vas. Sto ne mogu ovih sranja i preseravanja, doduse ovo su novinari upratili na Amrinom instagramu pa napisali clanak na osnovu slike sa IG. Eto danasnjeg novinarstva.
Doslo vrijeme da se mece i u 2003-e
Meće se u 2000 treće ima brat bratu 4-5 godina. Nevinu teško možeš i u srednjoj naći, a kamoli na fakultetu.
A tata Vlado nije mogao doci na rodjus zbog INTERPOL potjernice.jamijo milione i laganini pustio solufe i šetka se po Izraelu….Eeee moj dovla
Vlado Vicentijevic kriminalac i diler
Ludi dzeko bas si i tu rezerva
step dad .... if you know what i mean
Kad vec javno proslavljas rođendane onda mogu i ja javno srat po tvojim rođendanima. Nadam se da ce ti kcerka krenuti tvojim stopama i zatrudniti sa prvim bogatasem kojeg nađe, pa ih poslije mjenjati kao carape i sve to dokumentovati na IG.
Polovnjaca
Kad se ovakva skutra uda za normalnog momka..tacno mi muka xd ono punili je glavicima i dan i noc i ti je ozenis svasta
A gdje je Tata?
Starija od Edina 😆 Sretno...
h(J)ebacica
3+1 dijete su 4 a po klixu su 5
Zar joj to nije mogla reći u dnevnom boravku?
Dnevna doza Dzeka
Dragi moji muslimani i vi ste uku rcu, neće ni vas biti za koju godinu. Nema više Muja , Mehmeda, Fata , Kada..... sad su Dino , Dana , Una, Kiko, Miko pi čka materina. Isto tako i kod Srba i Hrvata. Ode sve u sto pi materini
Brate ti mozes svoj problem rjesiti odmah ako zelis.
Čudo nisu zaključani komentari...
Svaka ćas mami, a i Džeksonu :-)))