Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka djece što više od našeg dijamanta
Otkad ja nestepljivo cekam da procitam gdje Amra. Jel pravila tufahije, jel sjedi na lijevom ili desnom guzu i tako. Hvala vam na ovim jako bitnim vijestima za nase drustvo.
Sve su ovo počele one k*ave Kim i Paris H. One su prve izvjestavale i kad odu na wc .
Zelim vam svu srecu ovoga svijeta i da beba Hairli dodze na ovaj svijet.
Kad to cuse razdragani seljaci istrcase na balkone i u znak opsteg obobravanja pljenuse se rukama po golim g.......cama.
Dali su Deen i njegov zagondžija negdje u blizini?
Zabija Đekson,ako,ako šucur Allahu
Sve ok al sto to..naj popularniji..pravo mi je popularna u p.m...nemogu zaspat dok nevidim sta je radila..
Prekrasna zena, drustveno angazirana, nije joj mrsko roditi desetoro djece iako nije morala ni dvoje,vodi svoje privatne biznise, prelijepa, pametna, izgleda i divna majka i supruga....sa srecom.
Radjaj nam Amra nove Dzeksone. Masala.
Je, e Edin ne vadi.
U formi dzeks jeptito
Mogu zamisliti sad komentare na klixu 😂😂😂
nek Bude hairli
A koga briga matere ti?
Kada vidimo komentare jasno je da noze biti jos samo gore u BiH. Sramota citati
😂😂