Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malinar na respiratoru
Jaoo sav sam se najezzzioo ...
Prelijep par, zgodni lijepi uspjesni oboje sretno. Svi pljujete na ovaj lijepi par a kad se vjencaju dva muskarca ili dvije zene to je cool.
Promocija nebutnih ljudi
Ana sretno da vam bude, Sarajevo će te pamtiti kao dragog sugrađanina i uvijek ste nam dobro dosli.💕
Zao mi lika djeluje fin, ostavila ga prije par godina u medjuvremenu jahao ko je stigao...sad kad su svi isprobali kofol vratila se njemu
Hahaha au jbt
Ne znam o curi ništa ja lično ali eto čujem ovako u letu, samo hoću da kažem da nije lako nekoga oženiti nakon ovakvih komentara. Nemoguće je da ti u životu ne dođe period kad ćeš se pitati ima li u onim komentarima istine?! Sretno im bilo od mene.
Šta sa optužnicom za lažiranje potpisa za respiratore.Hoće li dotična krivično odgovarati.
Amber Heard na aparatima
načeo sam treći paket maramica
I ja, Violetine s tri sloja
Za koji dan ce se zaručiti i moja tetka od strica. Nismo bliski ali mogao bi klix i to objaviti. Tetka je nastavnica...i šta su bitnije neka Ella i Ana o kojim čitamo. Ali mi saznamo da se ovoj vjencala frendica i da se ova zaručila??? Koga briga !!!! Korisne vijesti objavljujte npr o onom momku iz mostarskog naselja Bafo i apele za pomoc ljudima, da portali budu korisni.
A maline?
tobejarabi....... gluho bilo....
Moraš paziti dječače, Ana voli skrenuti malo u stranu.
Zao mi je Fikrete, sto si prangio prangio si.
nikad čuo
otkantala ga prvi out kako bi se vucarala po sarajevu, bila ljubavnica novalica, malinara itd i kad je zagustilo u malini vratila se ovom jadniku da ode iz drzave