Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazu Ana ovo ono, a kreshe bolju ribu nego ja
Sta nam Mile i crveni kombi imaju za reci povodom ovog ocigledno lgbt para? Jel to srpski? Ustvari da li smiju ista reci?
Kako simpatican decko....
Uh kad ga zavali
Sejtanluci...zaista nije uredu ovo servirati kao normalno..
E moj Nido ko ti dolazi na koncert.
Ko je decko
Ruan momak
Nek mi neko ovo objasni: Ako si vec homoseksualka, zasto onda trazis djevojku ili zenu koja izgleda kao musko?!
Zato sto ima nogu
Ko je gore a ko dole?Ma nije bitno samo neka se gura!
Ana muko milica ensko
Kupio Brnaba zeni haljinu
steta za ovako dobru cupi
bogu plakat
Dobra ti ova ale
Cale ufatio dobru robu
Autentichna Srpska porodica...
Ajd dobro je to sto imaju solidan muzicki ukus makar. Jeste da je prilicno bolesno u tako siromasnoj drzavi trositi toliko na komad garderobe! Ali to je ta vlast, ta kradja naroda i te njihove lopovske plate. Za nista i nikakav rad. I onaj Sinisa Mali, prica se da ima 100 stanova u svom vlasnistvu po Beogradu i Srbiji. Narod naivan! Svuda! Negdje manje, negdje vise.