Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno jeddino u čemu smo svi saglasni. Najljepša si i najpristojnija.
Ma 100%. Ona, pa deset praznih mjesta. Kod nas je uvijek nastimano, pa sjetite se kad je Tojaga pobijedila. Skroz obicna cura, ne bi se u kafani za njom okrenuo, al' eto morala da pobijedi. S druge strane Ana Mirjana kad udje u prostoriju muzika stane. Eto kolika je razlika.
najljepša misica ikad
Kad se spomene miss BiH jedino se nje sjecam,ne znam ni jednu vise :) Najljepsa
Najbolja uvijek bila...
Jedina osoba u ovoj državi koja na Klixu dobije 100% pozitivne komentare i to zasluženo.
A sada u granapu Sedrenika
Lijepa je
Lijepa i pametna, ali prije svega kao što sama kaže, moral joj je bio bitan i nije htjela postati ovo što sada zovu straleta, a znamo šta je to.
Chiko Felipe Gaetano Lopez i Martinez
Bila najpismenija misica od 98%
Lijepe žene ne pričaju pretenciozno o sebi
Sve se nema a po dva imena i prezimena se nosaju.
volim je od prvog dana kad sam je ugledao
a to je danas
Dok je bila miss BIH bila je jednostavna za komunikaciju, dobar razgovor... nisi mogao vidjeti na njoj da se digla ili nešto slicno... a zasluženo je pobjedila, bila je lijepa a I sad je naravno...
Dok se potpiše potroši olovku
Najljepsa zauvjek
Dobra.. Ali ime i prezime,licna ko citanka..
2 imena i dva prezimena. Jedan dan Ana Račanović, drugi dan Mirjana Jevtić.