Objavila prvu fotku
199

Anđelka se prije godinu dana udala za najboljeg prijatelja svog bivšeg muža, evo kako je izgledala

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Omiljena komičarka regije Anđelka Stević Žugić koju je proslavila uloga u seriji "Andrija i Anđelka" za partnera Marka udala se prije godinu dana, a sada je podijelila prvu fotografiju sa vjenčanja.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj se ona i Marko grle, a u opis je kratko stavila emotikon srca.

"Radujem se zbog nje, njenog novog početka", "Fenomenalna fotografija. Sve objašnjeno u jednoj slici", "Sreća i energija izbijaju s ove slike", "Da se zauvijek ovako grlite", "Ono kad lebdiš od ljubavi", neki su od komentara ispod objave.

Podsjećamo, par je organizirao tajno vjenčanje. Ceremonija proslave organizirana je u jednom restoranu u Beogradu u kojemu su prisustvovali samo njihovi najbliži.

"Anđelka nije željela raditi veliku svadbu, htjela je i izbjeći medije koji su od prvog dana njene veze s Markom pisali o njima. Zato se opredijelila da sve to učini u tajnosti. Ni na društvenim mrežama niko nije postavljao fotografije i snimke, a ni ona se nije oglašavala", rekao je izvor tada za Kurir.

Anđelka je nekoliko mjeseci prije vjenčanja rodila kćerku kojoj su dali ime Čarna, po ulozi u seriji "Žene s Dedinja" koja je proslavila Anđelku. To je njoj i Marku prvo zajedničko dijete, dok ona iz braka s prvim suprugom Darijem Prpićem ima i sina.

Njen sadašnji suprug Marko, bio je najbolji prijatelj njenog prvog muža.