Njene uspomene
2

Anđelka Stević Žugić o djetinjstvu i roditeljima: Odrasla sam pod šatorom

N. C.
Anđelka Stević Žugić (Foto: Instagram)
Anđelka Stević Žugić (Foto: Instagram)
Anđelka Stević Žugić prisjećajući se početka svoje karijere dotakla se i odrastanja u okolini Požarevca.

Popularna glumica karijeru je započela vodeći emisiju "48 sati svadba", na što nisu bili ponosni njeni prijatelji. Ljudi iz njenog okruženja su je savjetovali da ne prihvati posao, ali nije ih slušala.

"Radila sam emisiju '48 sati svadba', i to sam radila jedno ljeto. Sve kolege koje su me savjetovali i željele mi dobro, svi su bili protiv toga. Rekli su mi da ne prihvatim, kao što će mi to, to je 'trash'. Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, plesanje kola, Moravac, Vlaško. Ja to ne bih imala gdje više pokazati, a znam ih sve plesati", navela je.

Anđelka je potom istakla da su joj sve uspomena upravo sa svadbi te da su joj skoro sve fotografije s roditeljima nastale ispod šatora.

"Znam i Moravac, i Vlaško, Užičko, sve. Vlaško kolo je ozbiljan kardio. Na tim svadbama na kojima sam bila kao dijete, jer sam praktički odrasla pod šatorom, sve slike iz djetinjstva s mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvijek pitala: 'Jeste li me vodili negdje drugdje, o čemu se radi?' Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume", dodala je.