Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete vi pisati da ona to radi zbog sebe, u neku ruku i da sto je prirodno i normalno jer je kna humanitarac. Zahvaljujuci ovoj zeni prica o stradanju naseg naroda i spoznaja o Srebrenici je doprla do raznih ljudi. Veliko postovanje i naklon od mene.
Potpisujem!
Žena je mogla i nedoći, pa je ipak došla. I to je nešto za prosječnog Ukrajinca koji se tu zatekao.
Lavov na granici sa Poljskom,jest rat ko usred Pariza,jadnom granatirali,a Pariz u Batalclanu 150mrtvih.
Angy ima muda! Svaka cast
Ljepotica u svakom pogledu
Angelina ima velika m*da
Jesmo mi u ratu imali otvorenih kafica?
Jesmo, pilo se, jelo, veselilo, živjelo.... Usprkos zlotvorima život se nastavljao "normalno" koliko je u tim okolnostima bilo moguće. Mislili su da su nam granatiranjem, "zavrtanjem" vode i struje ubili volju za životom, ali su učinili samo suprotno.
Zasto dislajkovi za zenu koja je poznata kao humanitarac. Netreba Angelini samopromocija, zena je dovoljno poznata i uspjesna, tako da je ovo sto cini samo dokaz da je veliki humanista.
Na ovakvu vijest samo onaj ko mrzi sebe, svoje, pa onda i sve druge može kliknuti dislajk.
nije Lavov gradic
Kako su joj krupne oči ♡
Humanitarac 1/1 ❤️ Rusima se može ukazati Dušanka Majkić
Tina je došla. Angelina je prošla pakao u svom životu, u mladosti a i u ovom sad periodu. Ko zna njenu biografiju, zna da je žena lavica, i da je najprije pobjedila sebe i da se uvijek treba boriti protiv svoje tamne strane, jer čovjek je sam sebi najveći neprijatelj. Pa tek onda drugima...
Andjelina ljubav moja nesudjena😍😍😍
Hahahahaah što me nasmija. Hvala od srca.
Chedosi mrze Angelinu sada još više
Kraljica pravde
Angelina je veliki humanista..
Prelijepa zena.