O čemu je riječ
56

Arapska princeza koja je putem Instagrama ostavila muža novim potezom uzrokovala brojne reakcije

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Arapska princeza Sheikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum nedavno je privukla pažnju nakon što je supruga ostavila putem Instagrama, a njen novi potez bio je povod za brojne reakcije.
Naime, kreirala je parfem pod nazivom "Divorce" ("Razvod") i uveliko ga reklamira na društvenim mrežama. Ovo je prvi proizvod njenog brenda "Mahra M1". Neki pratitelji su pohvalili ovaj njen poslovni potez, dok su je drugi osudili.

"Srami se. Je li razvod šala? Razvod je ozbiljna stvar. Kako to možeš slaviti ili pokušavati prodati?", "Iskorištavaš privatne probleme kako bi prodala parfem. Poprilično jadno", "Volim ovu novu generaciju hrabrih žena. Predane smo poslu i više ništa ne tolerišemo", "Razvod je odlično utjecao na tebe", neki su od komentara.

Podsjećamo, ona je u julu na Instagramu javno ostavila supruga te otkrila da ju je prevario.

"Dragi mužu, pošto si zauzet drugim prijateljima, ovim putem proglašavam naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe. Čuvaj se. Tvoja bivša žena", navela je u objavi.

Nije bilo službenog saopćenja iz kraljevske porodice Maktoum, koja vlada Dubaijem i iz kojeg Sheikha Mahra potiče. Za Mohammeda se udala u maju prošle godine. Prije četiri mjeseca su dobili kćerku.