"Čuvaj se"
202

Arapska princeza ostavila supruga putem Instagrama: Pošto si zauzet drugim prijateljima

I. S.
Foto: Instagram/hhshmahra
Foto: Instagram/hhshmahra
Arapska princeza Sheikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum je putem Instagrama ostavila svog supruga Mohammeda Bin Rashida bin Mana Al Maktouma.

"Dragi mužu, pošto si zauzet drugim prijateljima, ovim putem proglašavam naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe. Čuvaj se. Tvoja bivša žena", navela je u objavi.

Mnogi su joj u komentarima pružili podršku zbog ovog poteza.

"Kada jaka žena zna koliko vrijedi. Mashallah", "Smatram da je osnažujuće kada žena prepozna svoju vrijednost i samouvjereno se drži svog mišljenja", "Uvijek sam tu za tebe", neki su od njih.

Nije bilo službenog saopćenja iz kraljevske porodice Maktoum, koja vlada Dubaijem i iz kojeg Sheikha Mahra potiče. Neki njeni pratitelji su naveli da smatraju kako je njen profil hakovan.

Za Mohammeda se udala u maju prošle godine. Prije dva mjeseca su dobili kćerku. S njenog Instagram profila su obrisane sve fotografije na kojima je pozirala s Mohammedom.

Ona je nedavno podijelila fotografiju na kojoj grli kćerku te u opisu navela: "Samo nas dvije". Neki pratitelji misle da je ovom fotografijom još ranije najavila razvod.