Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oženio bih ja tebe da mi svaku večer plešeš uz svijece zabolome tuki sta komsije misle oni nek gledaju Dnevnik a ja bih tebe.
Odlicna si Azra.Svaka čast.
Zao mi je ovakvih Zena ako su spale da na ovakav nacin pokazuju I dokazuju talent, dozvoljvaju sebi da ih svakakvi krkani pohotno gledaju, I uvredljive Kommentare daju, Zar nemas sta drugo da predstavis sta pametno osim pokazivanja tijela? Steta ljepote.
Da je vidi nana sigurno bi bila ponosna
Cuj striptiz da bude nesto normalno i moralno. Blago roditeljima tvojima. Mora da su ponosni na tvoj 'talenat.'
Ljubomora FUJ
Volis to ok,samo nemoj to propagirati,zamisli kcerka mi kuci ovo plese,pred muskarcima polu gola,niko nece reci jao top ples umije mala,nego ce reci joj da ju je opaliti.
Pa mora i to neko haj boga ti
Bravo djevojko, predivna si ❤️ Ne osvrći se na komentare krezavih primitivaca, šta oni znaju šta je umjetnost...
Super...
Ja ne sumnjam da je ona talentovana
Evo bas pogledah, nista posebno, po instagramu vidjo em bolje em zgodnije em ljepse, al eto pohvala za trud
Hahaha koji si ti idiooot, seljačinaaa Ko priča o ljepšim zgodnijim itd Djevojka priča o plesu i predstavlja svoje umijeće plesanja kao svoj talent. Nije na izboru za mis
Pusi caruk majmune jel te pito iko ista pa da ti meni idiot, naravno da je ljepota bitna u ovome al sta ti 'seljacina' znas o tome
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek se ti zoveš Azra sa lepom kosom i grudima. Skro vas uništili ovi portali, samo ruskinje, amerkinake, srpskinje, hrvatice a bosanki nigdje...
pa nista onda na lakis nacin predstavi, kao sto i izgleda kao i sto je i vjekovima i bio kao i cemu je i sluzio
Orijentalni trbušnjak se plesao uz hašiš.
Gore su ove "fine" djevojke i žene, koje se zgražavaju nad ovakvim zanimanjem, a daju pice konobarima, radnim kolegama, poštarima... P više tuđa nego njihova.
Tesko,svi ti gledaju u guzicu i u sise a ti se nasminkala🤣