Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo čak ni na indexu nije na naslovnoj..
To ti je kad bošnjo ode u Njemačku on se nameće da bude veći švabo od Hajnca, a u Švedskoj veći šveđanin od Bjorna
Ne kapiram ove krkanske komentare o "Indexu na naslovnoj", o "Bosnji u Njemačkoj", itd. Sta reci, primitivizam! Ako nemate ništa pametno reci, onda nemojte ni komentarisati. Ovako samoo pokazujete cijelom svijetu koliki ste krkani. Ovaj momak, Marko P., razvalio je na Eurosongu i trebao je pobijediti. Medjutim, na tom cirkusu možeš pobijediti jedino ako si pripadnik LGBT.
Najjaci su nasi negativni komentari! Ko je nama u BiH kriv sto smo sirotinja i sto nam je bilo kakva kultura, osim nastupa pojedinih u Zvezdama Granda vrhunac uspjeha! Pa mi svoje osudimo, kamoli tudje! Niko nam ne valja, sve nam je bezveze, sve mi znamo bolje...za to vrijeme, postajemo zadnja rupa Europe!
idi se ti guzzi s ovim derpasom kad ga vec obozavas
i bolje da nije pobjedio-- sav bjelosvjetski poganluk bi dosao. btw, decko je vjeren ima 3 godine, ima djevojku... to sto je bio nasminkan, dio imidza na pozornici .. p.s( momak je ok, garantujem,vezani smo po porodicnoj liniji)
Ma momak pošteno odradio posao,čestitke svaka čast !
Kralj❤️
Boze kako izdrzat do Kurban Bajrama do kad je planirano da ce o ovom svaki dan pisat. Prestanite plizzzz, imamo mi drugih problema i drugih pozitivnih vijesti a ne o ovom ofarbanom zubonji.
j..o vas ovaj derpas vise
vise vijesti o Babyu Lasranje na Klixu nego na Indexu i 24sata
Drag momak i prekrasan Umag.
Koga briga?
Sve ok i postujem ali kada se Klix uhvati jedne persone ne popusta danima. Kada god sam danas usao na portal naletio sam na clanak o Lasagni.
Ko je ova nakaza?
Hoce li neko javiti KLIX-u da je Eurovizija prosla i da ne trebaju reklamirati susjednu drzavu !!! Razumjeli smo ..
Zelim ti puno uspjeha!
Bravo! 🥰