Uskoro nastupa u Sarajevu
178

Baby Lasagna o slavi: Sad smo išli na ručak, a prije smo hodali po 45 minuta jer nismo imali za taksi

L. R.
Baby Lasagna (Screenshot/In magazin)
Baby Lasagna (Screenshot/In magazin)
Hrvatski pjevač Baby Lasagna nedavno je za medije govorio o tome koliko se njegov život promijenio nakon što je nastupao na Eurosongu.
Nakon što je osvojio drugo mjesto na ovogodišnjem Eurosongu te stekao slavu širom Evrope, hrvatski pjevač je u intervjuu za In magazin govorio je i o saradnji sa zaručnicom, novoj pjesmi te nastupima koje je zakazao širom Evrope.

''Danas nakon šest mjeseci smo moj PR-ovac i ja opet sjeli u auto i idemo od medija do medija i onda sam počeo uspoređivati kako je to bilo prije šest mjeseci i kako je sada. Tek tada se naježim, ono ne mogu vjerovati šta se događa. Sad smo išli na ručak, prije smo skupljali koji euro da nešto kupimo u pekari pa smo išli pješke, hodali po pola sata, 45 minuta jer nismo imali za taksi", rekao je.

"Sve je bilo nekako romantično i simpatično, a sada smo već kao dva komfort lika. Imamo sad svoj autić, išli smo na ručak u restoran. Vidi se neki napredak, nešto smo napravili, nešto se dogodilo lijepo. Sada možemo uživati, platiti račune", objasnio je.

Naime, zbog velike popularnosti, Baby Lasagna je zakazao i turneju pod nazivom "Meow Back", koja će obuhvatiti 26 nastupa u 20 evropskih zemalja. Zanimljivo je da sada radi s istom booking agencijom sa kojom radi i Dua Lipa.

Baby Lasagna smatra da je nevjerovatno da ova agencija očekuje da će on u Helsinkiju napuniti prostor za 1.500 ljudi, a poznato je da su u Beču zbog velike zainteresiranosti, morali mijenjati i prostor.

Podsjećamo, Baby Lasagna će 4. oktobra nastupati u sarajevskom Domu mladih, a najesen je planirao i izlazak svog prvog albuma.