Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozitivan i simpa lik. sretno :)
svaka cast momku i na uspjehu, ali ako zeli nesto ozbiljno od karijere nek mijenja ovo ime, niko ga nece shvatati ozbiljno kad cuje lazanja
Koliko hejta i negative prema osobi koja doslovce gleda svoja posla, živi svoj život (i od muzike) i to ono što i želi raditi.Ne petlja se u politiku, politikanstvo i tuđe živote, ne glumi velikog aktivistu na budzetkskim niti oporbenim jaslama. Ali, Bo$nyo zna.
u Titino doba takvi su cuvali ovce u Jagomiru
Kod konstitutivnih hrvata je jos Thompson na prvoj ljestvuci. Da ovaj decko zapjeva nesto nacionalizmu bio bi prvi. A kod hrvata je ok lik bit ce nesto od njega samo nek se opredjeli koju muziku ce da pjeva.
Jučer pjehe a danas na klepe
Kakva rima, Edo Maajka na aparatima.
Ponovo ove Dugine hostese za vijesti imamo
Smarač
Ma mi i nemamo nikog
ovaj lik smori
Svaki pjevac,fudbaler isto prica
Svaka cast Baby Sutlija
Moj baby lazagna,.moja baka citav zivot ide pjeske! I opet je vesela!
Hoćeš reći da prije nisi ništa jeo, da ti roditelji nisu hranili i da sad jedeš taj neki WCelebrity kruh?
jarane ne zive svi kod oca i matere do 35-te
5 Korpus Jarane pa priča kao da nikad jeo nije