Oni su u skladnom braku
110

Bajkovita ceremonija na obali mora: Zvijezde "Tome" imale su vjenčanje kakvo bi mnogi poželjeli

N. C.
Petar Benčina i Tamara Dragičević (Foto: Instagram9
(Foto: Instagram)
Srbijanski glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina već pet godina su u skladnom braku, a 2016. godine svoju vezu su krunisali bajkovitim vjenčanjem.

Ceremonija se odvila u krugu porodice i dragih prijatelja. Sudbonosno "da" mladenci su tada odlučili reči u potpuno drugačijem okrunju, a ono o čemu mnogi maštaju ovi poznati glumci pretvorili su u javu.

U ljeto 2016. godine vjenčali su se u Crnoj Gori, a prizori s obale mora i danas mnogim mogu da posluže kao inspiracija. Par je vjenčanje priredio na adi Bojani, bosonogi na pjesku uz more. Tamara je bila u dugoj bijeloj haljini, a do obale je stigla u čamcu, u pratnji svoga oca, gdje ju je čekao Petar koji je nosio bijelo laneno odijelo.

Zvijezde "Tome" su već godinama su u braku, a njihova ljubavna priča počela je još 2011. godine. Nije nepoznato da je ovaj par uzor mnogima kada je riječ o skladnom braku. Za sve godine uspjeli su izbjeći svaku vrstu skandala i tračeva, stoga je njihova ljubav iz dana u dan samo veća i jača.

Tamara, koja je u "Tomi" utjelovila legendarnu Silvanu Armenulić, rekla je kako je njena uloga bila poprilično zahtjevna, a Petar, čiji je lik zapravo bio fikcija, uvukao nam se pod kožu jednako kao i da je zaista postojao.