Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ko je veći idiot ovaj ili vi sto ga objavljujete
Oni sto objavljuju.
isti kapacitet mozga i on i ovi sto ga objavljuju debilizam i jedno i drugo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Skontao da bi u Holandiji i EU generalno ipak morao raditi na baušteli da preživi. Samo na Balkanu svojom “pameću” može živjeti kreiranjem kontenta u kojem je glavni fokus na to kako mu se ćuko posro na krevet, na kojem on guzi onu svoju kuravelu. Pod medijskom smo okupacijom gluposti, primitivizma, nemorala i svega ostalog, a čiji je idejni tvorac Srbija. Dok god se ne zabrani emitiranje Pinkovih kanala u BiH, nema od nas države.
Ovo je izrodio i odgojio otac vjerski službenik,,,? Kijamet je bliže nego mislimo...
Тамо нема довољно Будала да те прате. Паразит један најобичнији
Ovaj pavijan mislio da je i tamo burek 1.5 KM
Je***i idiot.
Imate li vi ikakvu uređivačku politiku? Postali ste isti kao ussrrano srpsko žutilo. Jebbo vas ovaj majmun i svi slični njemu!
Ovaj momak je bolestan i patoloski lazov. Odselio, kupio stan, nazivio se i upoznao amsterdam kao mali prst, prodao stan i vratio se nazad... sve u 30 dana obavio? Ja ne znam ko je gori ovaj poremeceni lik ili vi sto ovo prenosite kao vijest. Ja sam znao da je klix nizerazredni portal ali da ste pali na nivo expressa, kurira i ostalih kvaziportala to je strasno.
Koji je ovo jad i čemer od svijeta.Pa našto smo došli da nam jedna svinja koja ni škole ima radi ovo što radi
Zasto jedna ovakva budala uopce ima medijski prostor?
Koliko god njegovi klipovi bili beskorisni, frajeru se jedno treba priznati, strašan je marketar. Ozbiljno je shvatio postulat da se pare nikada nisu uzimale na pametnim stvarima, i to je dobro unovčio. Iz članka zaključujem da je plasirao dobar marketinški trik: "Prodat ću stan koji sam kupio u Amsterdamu i vratit ću se u Srbiju". U suštini, frajer je otišao za Novu godinu kod roditelja, a to upakovao tako da zvuči da živi jedan luksuzan i uzbudljiv život.
Gnjida mala, truje djecu glupostima i lazima, treba biti kažnjen
valja raditi na zapadu on naučio guzovače...
Debil
Ja većeg seljaka nisam vidio, a nagledao sam se svačega
Divi u selje outfita....
A jel se Anjica vratila s tobom nabijem je na k. krasni