Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Satanizam i pedofilija na djelu , svi ovi svjetski modni kreatori , producenti , velike filmske i muzičke zvijezde su dio ovakvih i gorih stvari . Strašno
Sluge sotone
Haha, citas bajke drug... cuj sluge sotone. Ko da zivis u srednjem vijeku. Kazes bolesna osoba i to je to
Morbidno i za osudu. Nikad ne bi čuo za ovu marku da ih niskointeligentni plastični poluljudi nisu počeli reklamirat po klixu.
Neka za kesu od smeca moram dati platu al dobro bogatasima dosadno pa kupuju Mad Max sr.nja. Bolesno
Samo hrabro dalje Kliku, ovakvim sotonistickim pojavama se mora stati u kraj i hvala vam sto nas obavjestavate o bitnim stvarima.
I neko će opet reći ovo je Sloboda govora, Sloboda pisanja! Ima li ta sloboda neke granice normalnog ponašanja i pisanja?
Ovdje policija treba da radi, ovo nije ni umjetnost ni moda.
Eto vam vaš Zapad civilizacija
Mamu joj BOLESNU
Mamu vam bizarnu i bolesnu 😶🤬🤬🤬
Čuj kompanija podnijela tužbu protiv fotografa? Kao, nemaju svoj marketing tim koji treba odobriti svaku kampanju? Fotograf da je slikao govno (bolje bi mu i bilo da jeste) to bi se objavilo kao kampanja, je li? Samo se sad pokušavaju vaditi ali ovo je stvarno prestrašno
Sotonizam, bolest
Ma ovo su bolesni ljudi, kad se kaze da imas davla u ljudskom obliku, evo ovo vam je primjer, imas i gorih.
Pisam vas s duda
Oni to rade otvoreno da ne kazete nismo znali.
devijantni, moderni i napredni Zapad. koja krajnost je bolja... ova koja daje sva prava i demokratiju ili ona koja mnogo toga zabranjuje? i prije je bilo bolesnika koji su preferirali isti spol, bolesnika koji su seksualno iskorištavali djecu ali su bili i etiketirani i adekvatno kažnjavani. šta je bolje sad?
Poslije LGBT ovo je sljedeće "normalno" koje će biti obavezno prihvatiti ili ćeš biti zatucan ljakase dziber i slično...
Da, nazalost, i neces smjeti nista otvoreno govoriti protiv toga kao sto ne smijes ni protiv LGBT.