Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolja plastika se u Daciju stavlja.
Hahahaha.
😅🤣🤣
Nekad je bolje ništa ne reći da se čovjek ne ogriješi.
To je njegov vrh
Dzumi mozes ti bolje
Joj kakva si 🤣😂
šta vas briga s kim čovjek živi...svi ćete u zemlju nek živi kako ko hoće
Prva asocijacija na djevojku da lici na bar 5 iz svijeta showbiznisa....kako ovo ovako ko ispod kalupa ih rade?! Mladje djevojke koje ovo citaju molim vas ostanite prirodne OVO nije lijepo. Apsolutno mi nije namjera uvrijediti nikog, ova djevojka nek mi oprosti na misljenju al je tako.
Baš smo ljubomorni. Evo nećemo moć zaspat. Čovjek na turniru. Mora imat 4 pobjede u 5 dana. Ali njima je to čudno, jer Džumi uvijek u kvalifikacijama ispadne.
damso, samo as udarac...!
Ma daj !!! Ne mogu da VJERUJEM !!! Dečko koji se LIJEPO ČEŠLJA pobjedio u TENISU !!!
Pa dobro, od kad je ona izvadila materijal iz usta i domaći vulkanizeri su na aparatima.
Jaro mora pobjedjivati, od cega ce tebe izdrzavati i tvoj zivotni stil, ha, Barbara?
E moj Damire sta i ti probra..
Sta furate momka ... pokupili mu ostali teniseri dobre trebe i ostala ova plasticna ... nije on kriv.
prava ravaku
Zaista su danasnje cure sve na isti kalup.. tona sminke ,obavezna korekcija na licu, i svaka tezi 50KG. Moj Damire po Sarajevu 300x bolje i prirodnije hodaju..
Kakva koza