Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Parali covjek. Izmuzla jednog pa presla na drugog konja da mi oprosti ta plemenita zivotinja.
Barbara naivnog Bosanca zamijenila s naivnim Hercegovcem.
moj damire hoces ti starletu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jak izlazak, Bavaria se cuga
Sta fali
Mozda je ovo sve igra nekog opasnog klana. Napiju žrtvu i podmetnu mu fufu poslije ucjene zeni ili slično inače ode na dno Dunava. Mozda ni jadni Damir nije imao izbora, život je jedan.
Koliko ce ih ova jos nafatat i koliko jos alimenzacija obezbijediti. Mislim da ni ona sama nije u stanju pobrojati listu prolaznika.
Čoviječe koja drama od života i rasplet kao u meksičkim sapunicama 🤣🤣🤣 Sad bi se trebala još njezina tetka pojaviti kao njegova ljubavnica i to bi bilo to 🤷‍♂️ Niste interesantni više nikome i popustite malo 🤣🤣🤣
On konto ona njega voli hahahaha
Jos jedna lovica na pare ljubav ni u trećem planu.
Bogat uspjesan i glup. Napravi dijete k..vi kioja ga je izabrala za oplodnju da bi ga izrabljivala sada cijeli zivot
I ovo je naš luzer Damir oženio i lupao dok nije dijete napravio sa ovom kalasturom.
damir se sjebo
Jest da će plaćat alimentaciju al se riješio ofajle, sad nek krene igrati tenis.
Meni za ovoga Damira ništa nije čudno...
boli te briga.... ostala ti je alimentacija
ne razumijem ovu novu Hrvatsku modu, otisli iz Jugoslavije jer su navodno jako kulturni, psteni i radisni, i da ce suradjivat samo sa postenim i civilizairanim Svicarcima, Belgijancima , Englezima itd. I sad bi trebalo tamo da idu da se druze sa tim nacijama ako ih toliko cijene i vole, a oni se uporno vracaju u Beograd iako ne vidim da iz Srbi nesto pretjerano zovu...
E Dzumi, GLUPANEEEE!!!!
Je.la vas barbara više, šta forsirate ovakve gluposti
Kad bih imao veliko bogastvo ove sa paćjim usnama bi bario samo da im se pokenjam u usta😎