Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za nas su samo Superstar i Zvezde Granda i ama baš ništa više! Sreno Majstore!
Muzika i gluma smo bro 1 u regionu,bilo koja vrste muzike dominiramo sigurno ...eh sad doci ce i sport na svoje
Apsolutno je neverovatno šta Srbija i Hrvatska rade Bošnjacima sa ovom C-produkcijom. Čuj to, Severina se rasplakala i Sale Popović je prevrnuo sto. Bravo. Srbin sam i gledajući sa strane: radije bih popio piće sa pripadnicima ARBIH u okolini Bihaća '93. Interesantnije priče možeš od njih da čuješ nego od Severine i Grandovaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo momak!!!
Celu priču znam iz prve ruke: počele barikade oko Višegrada '92. i dvojica Muslimana potrpali familije u dva automobila. Nisu krenuli ka Sarajevu, mudra procena. Krenuli ka Beogradu ka stanu jednog prijatelja, mog prvog komšije. Niko ih nije zaustavljao. Duže su tražili adresu u Beogradu nego što su putovali do Beograda. Kako je njih 15-oro živelo u tom dvosobnom stanu 6 meseci - ja stvarno ne znam.
Muslimani, tada nisu bili Bošnjaci, dobili papire za Nemačku i otišli. Počelo NATO bombardovanje '99. Zvali Bošnjaci mog komšiju - ovaj ni da čuje, hoće na Kosovo. "Ako se tebi gine za zastave, idi i pogini. Pošalji nam decu." Nije hteo ni decu da pusti. Poslali mu kovertu sa parama, ovaj živeo tri godine od tih para. Pusti pesmu...
Momak pjeva nejma sta.Nazalost bojim se da nije Stil Zebo Cover,nadam se da gresim.
Apsolutno fenomenalan dečko
Sta Severini evo i meni.
joj ali ima iritantan glas stvarno
Bravooo Bendži:)
Kad svako moze ostaviti komentar? Klix brise samo normalne komentare ,glupe ,ponizavajuce podrzava
Kad svako moze ostaviti komentar? Klix brise samo normalne komentare ,glupe ,ponizavajuce podrzava
kroz Bosnu ne pjevaj...
Joj kontam jes osjetljiva ova Severina i onda oslušam kako otpjeva i kako pjeva..šta je ovo majko mila... pa doslovno otpjeva na način da ti doslovno što kazu pjesma dira dušu... Koga ne dirne, ne znam ima li mu spasa haha..bravo Benjamine!
Benjo će pobijediti, ne pjeva niko bolje od njega ^^
Ruralni štovatelj lika i djela Bože Vreće.
i ona nije nista bolja u pjevanju.... osim u jednoj stvari...
Suze su mi krenule
Konacno neko iz Bosne da zna pjevati. Dosta nam je sposobnih ljekara, inzinjera, sportista... Ovo se trazi.
Dobro jarane, pa nije da mi ulazemo sve pare u pjevanje pa kao gdje su nam sportisti, gdje su, ovi, oni... pa nema veze ovakav jedan, ili bilo koji drugi pjevač sto nemamo vise vrhunskih doktora i sportista, to je do tih sportista sto ne rade dovoljno da oblikuju svoj talenat... tako da ti je u ovom kontekstu skroz fula komentar.
Dajguz