Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amina Efendic ponijela transparent: KUPILA SAM STAN!
Ja bi ovima zabranio pristup ovakvim skupovima. Dodje da pravi selfije i nista vise. Ove ljude prezirem.
"Iiiii pozdrav ljudi moji, danas sam radila plocice u kuhinji pa malo idemo na protest za Palestinu" 🙄😂
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa vi influenseri ste dokaz da je ljudakost zakazala!
Tu ste zsto sto je popularno navijati za Palestince protiv Izraela kao i ostatak arapskog svijeta. A kad treba govoriti o nepravdu nad muslimanima Burme, Kine, Jemena, Kurdima, Irana, Afganistana, Sirije...il zrtvama Isis-a tu vas kao i drugih nema.
Otišli da bi i oni dobili malo pažnje. Čast izuzetcima.
Joj zaboravih se i ja danas uslikati 🙄🫤
Treba nekako osuditi i ubijanje civila od strane Hamas a nije ih bilo malo. Treba biti covjek do kraja.
Joe Biden Cionist u srcu, Kralj Charles Cionist u Srcu, Boris Johnson Cionist u Srcu, Emanuel Macron Cionist u Srcu, Benjamin Natanjahu Cionist u srcu, Olaf Scholz, to su njihove rijeci i izjave! Cionisti su pagani i mrze bilo kakve vjere Islam i Krscanstvo ko god u Boga vjeruje taj mora umrijeti za to su se Cionisti zavjetovali vragu!
Da, Antony Blinken je cionist.On je Jevrejin i ima snažnu podršku Izraelu.Blinken je obećao da će nastaviti da pruža snažnu podršku Izraelu. On je također podržao dvije države kao rješenje za sukob.rođen u Jevrejskoj porodici u New York.Blinken je odrastao u okruženju koje je snažno povezano sa Izraelom.Blinken je rekao da je Izrael jedinstvena, demokratska, židovska državaBlinkenova podrška Izraelu ne uzima u obzir interese Palestinaca.
Ublehe, samo me strah da ne dodje do 3 sjetskog rata izmedju ovih zavadjenih influensera
Čuj bh influenseri ? Dabogda pogubili mobitele
Ne znam za vas ali mene bi bilo sramota da me neko nazove influenserom!
Od kako postoji izrael , postoje i sukobi.Sklonis izrael i nema problema. Znaju to zlocinci koji tu republiku srpsku na bliskom istoku podrzavaju,ali od silne oholosti i koje kakvih interesa guraju taj projekat dalje.
Tu ste prvenstveno jer je Hamas zakazao, da nisu uradili to šta jesu ne bi svega ovoga bilo sada.
Jedan lajk za Palestinu i od mene
A Jevreji ne ginu😨
U pravu si. Ne ginu
Fuj! Sve za lajkove
Nestvarno ste krindz za ovu sliku...