Neće ih mijenjati
96

Bh. influenserki pratitelj poručio da ima najlošija usta, ona se naljutila: Meni su prelijepa

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bosanskohercegovačka influenserica Sunčica Šanjević odgovarala je na pitanja svojih pratitelja koja su joj postavljali anonimno, a jedan od njih je iskomentirao njene usne.

"Draga Sunčice, mislim da si ok osoba, ali uradi nešto sa ustima. Izvadi to ako je silikon, imaš ubjedljivo najlošija usta na Instagramu. Bez njih bi bila anđeo", stoji u poruci koju je podijelila na svom Instagarm storyju.

"Razmišljala sam da li da ovo postavim, ali hoću. Znam da biti javna osoba dovodi do toga da svi imaju mišljenje o svemu i svi su eksperti i drugi treba da izgledaju i da se ponašaju onako kako oni misle da treba", započela je mostarska influencerica svoj odgovor.

"Meni su moja usta prelijepa, zaista prelijepa. Da smatram da ih treba mijenjati, zasigueno bih to uradila, to barem danas nije teško. Ali zaista me ne impresioniraju usta sa po 5 mililitara hijalurona koja moraš puniti svako 3-4 mjeseca. Definitivno što sam starija više furam prirodnost, volim sebe i sve svoje lijepe i manje lijepe strane. Ovo su moja usta bez photoshopa i ne fali im ništa. Ti da si dobronamjerna osoba ili bliska sa mnom, ne bi se krio/la iza anonimnih pitanja, a da me vidiš kao anđela moje usne ti ne bi mijenjale dojam, tako da odjebi s mog profila", poručila je Mostarka.

Podsjećamo, Sunčicu je na Instagramu do nedavno pratilo oko 30-tak hiljada ljudi, no posljednjih mjeseci taj broj je naglo skočio i sada njen sadržaj prati gotovo 100.000 osoba.