Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači sad je standard vijesti sta je neko napisao u komentarima i sta je influencerica odgovorila
hahahahaha. kakva vijest TOP kao drustvo smo dotakli dno dna
100% tacno,možda i ispod dna.
Ocito je dobra vijest cim si usao vjerovatno pogledao par reklama i jos ostavio komentar
Hahahhahah joj naslova
Plaćen i naručen tekst
Auuuuu ona ta neka influ sta vec a koristi se riječima kao "od*ebi" i slično... fuj.
Usta ko n Maja marinković
hvala kliksu za divne vijesti. tacno sam od jutros ocekivao nesto sokantno, frapantno i ekstravagantno, tipa Dina i Ugljesu na nekom prijemu u Sjedinjenim, kad ono clanak o Suncici. hvala sto nam uljepsavate dan. Divni ste. sta kaze Hana na ovo, jestel je upitali?
oće čojek da kaže: na nešto je i ličila dok se nije žvalila sa osinjakom, ...ma na ndsjknbwerij je nalik
Još jednom, ja ne mogu da vjerujem!
Influensero i influensere
prelijepa za brzi za zetaklo
ne zna se stvaje jace...Vijest iki vas clanak...Kakvi debili...Niste dugo Vrecu spomenuli, sta je bilo da nije neka ljubavna svadja...Tesko smece od Sa-X-a
Je li moguće ovo Klixe?
znaci kaze za sebe da je javna osoba (tako sto ima instagram profil) i kad joj neko kaze kritiku ona kaze da odjebe s njenog profila. znaci kao kao javna osoba mozes samo pohvale pisati na tom profilu?
Ja sam majko sebi prelijepa.
Majko draga ja članka. Zato su ljudi prije više zivjeli. Sada se instagramuse stresiraju radi komentara..
Jel moguce da se daje pažnja nekoj influens osobi, kao da je bitna, Postaneš vijest ako ti je drugarica ili drug novinar na nekom portalu i objave te, a ona bitna ko lanjski snijeg