Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa srecom samo neka bude zivo i zdravo.
Sa srecom ...Cestitam...
Trpaj anele ne žali😅
cudna stvar kod ovih sportista iz bosne da vecinom vodaju neke lujke sa sobom???
Al su dosadni vise da su se serijatski vjencali u pm… kod cecilije na instagramu svinjetina u tanjiru uziva mala.. kakav serijat i kakvo sta.. cuj Marijana Cecilija i serijatsko.. neka jede kamenje ako hoce njena stvar ali ne potencirajte vise na tu vjeru… uhvatila ovog naseg sluntu.. 23 godine eee dijete moje nemas ti pojma, ona je prosla za tebe svijet zelen si ti za Ceciliju… gdje su ti babo mama ccc… sa srecom..
najeboga je...
Pa šta će mu Muslimansko ime da ga na granici drže po sat vremena bez veze
Lijepa je Marijana. Neka im je sa srećom, da Allah da lijep život bebi, puno zdravlja i sve najbolje. Mislim da je preglupo na ovakve vijesti komentarisati bilo šta drugo. Svako sebi bira partnera, i ljudi su u braku, očekuju dijete, nekako normalan slijed dogadjaja. Zvat će se kako se bude zvao, znat ćemo kad se rodi, jel.
Momak je rođen u Švedskoj, najrealnije je da djetetu da švedsko ime. Ovakvi brakovi mogu funkcionisati skladno i u miru samo izvan BiH, u protivnom svaka šuša (samoprozvana i neprozvana) miješala im bi se u odabir imena.
Koje god dao ime samo da mu ga punica ne daje, ko u djumhura, to je fakat previse papucarski.
Možda Manojlo
Pogledajte samo prezime: Ahmed i hodza. A kruna svega: snajka Marijana. Kakav li mu je miruh poturila pod nos pa je zagrizo? Bilo kako bilo: zelim svu srecu ovog svijeta.
Sretno. Al onako civilizacija ide u helac, uzori djeci kroz medije evo je cura sa krpama i nakitom na kome pise ja imam para puno. Plasticne operacije ukras lica. Muz fudbaler.
Je li punica vec sve pripremila za doček unuka.
Koliko li će plastika izdržati?
Hahahahahahahah ko ona sokica sto je dzumhura preotela, od kad ju je ozenio jedina pobjeda je na ciglanama u prijateljskom susretu
E ebiga klixa ako je i od tebe odnosno vas.....previse je. Smoriste vise kad se uhvatite jednih ne pustate dok ne nadjete nove donatore/sponzore. Jel i kod vas akcija plate za jedno objavljivanje a dobiju pet..samo pitam.
Jooj komentara kakvi bolesnici fuuuj
Da ti mozak stane
😄 a slatki su ❤ Sve najbolje!