Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mentalno zdravlje je vrlo važan aspekt u životu o kojem na žalost kod nas se još uvijek " uvija u celofan". Svima koji imaju problema , hladno neka potraže pomoć stručnog lica. Lp
Jel to onaj sto nas je predstavljao na Eurosongu i javno govorio kako BiH nije njegova drzava i da je ne priznaje?
Jes', otad ga nocne more i demoni fataju
Gledaj ti koga smo mi slali na Eurosong ono malo puta sto smo ucestvovali
Bh. pjevač sa adresom u Srbiji i koji je svojevremeno bacio ili sklonio zastavu BiH u onom nekom srpskom rijalitiju. Šta on ima s BiH osim što ga je neko politički izabrao da nas predstavlja na Eurosongu, a nismo ni znali ko je on?
A nisi mogao skontati da je možda to čime se baviš uzrok tvoje depresije?
a ko je usrati vukašin
vukasine sad se prijavi za eurosong jer trend je da se bira najgori, imas velike sanse
Bih ga prijavila na euro snogu a on govori da je iz gtrs.
dobro je da nije Asim Bajric....ovaj je nebitan
Kakva depresija kakvi bakraci, sejtani ili demoni ga kidaju.
ljudino - OZENI SE BOLAN. Pravi djecu. Djeca ti izazivaju osmjeh, skidaju depresiju, imas razloga za zivot. Ozbiljno ti kazem.
Najgori su takvi poput tebe, mislis da mu nije to bio jedan od razloga da se kokne? De pogledaj oko sebe i reci kakva je ponuda zena? Jel se to isplati zeniti i praviti djecu sa istim? Zivis jaro jos tamo negdje u 1930oj.
@ Mislis da zene ne misle to isto za danasnje muskarce? A nemoj ih traziti po instagramu i furackim kaficima pa ces drasticno promijeniti misljenje.
Neces naci u depresiji nijednog radnika ali radnika koji nesto radi neki zanatlija, neki fizicki radnik koji radi rukama i nogama, tijelom, koji radi prave poslove. Ti ljudi nikada nisu u depresiji iako su potplaceni iako su optereceni poslom, iako su pod pritiscima sa svih strana nikada nisu depresivni. Depresivan je onaj ko ladomuda i ima previse slobodnog hoda.
Nisi se druze izgleda bavio privatnim poslom kod nas, pogotovo gdje taj posao je bukvalno "sa narodom". Gdje lomis ledja pa onda nastane period kada ne ide bas sve po planu... ne bi to pozelio vise ama bas nikom
Znaci depresivni smo i mi sa privatnim biznisima gdje zaradjujemo a lezimo? Hhihih ok 🤭. Kakvi su sve ovo doktori po klixu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"rad oslobađa"- stara njemačka.