Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao neko u Cazinu zna sta je rep glavni hit put me zove i cveta
Pričaj ti drug šta hoćeš, Bubi Corelliju je i dan danas jedna od najprepoznatljivijih pjesama diss na cazinjana hahahah
Ja nikad tu pjesmu o cazinu nisam cuo od Bube. Iskreno sve sto sam cuo od Bube je par sekundi i to uvijek slab snimak pa vise kompjuterski nesto distorcija. Nisam jos naisao na original ili master snimak da je dobar da mogu poslusati covjeka da mu cujem glas i pjesmu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e moja policijo, puno precih poslova vi imate od ovog hapšenja
nasekiro sam se bas
Thug Life!
nikad čuo
Nasa policija blage veze nema..Kad vidim na SlucajeviX da covjeku sjekiru iz gepeka uzimaju i kazu da je hladno oruzje.Ili nadju liku noz u gepeku i slikaju,prave zapisnike.Cak i kada jesu,dozvoljni su da drzanje i nosenje po zakonu,jer spadaju u D kategoriju,koju cak nije potrebno ni prijavljivati.Samo naravno da ne mozes nositi na koncerte i slicno.Isto tako i sa ovim prepirkama,gdje te ne moze uhapsiti zbog prepirke ali koriste uniformu i to sto narod ne zna svoja prava.
zašto nam svi reperi izgledaju kao klonovi istog lika
kada malo slave udari u glavu pa misli da je neko i nesto
Ne bi me cudilo da je ovo namjerno uradio, da bi se pisalo o njemu. Kako je krenuo sa ovim pricama, zavrsit ce u Zadruzi za par sezona, idealan kandidat.
Ko je taj?????????????
svaki dan divljanje na ulicama a vi hapsite ove trecerazredne klosare....
Eno jala i buba na ispod vodopada u Jajcu za koji dan, 25 km ulaz, ne znam koja budala ce platit al ce puno bit.
Ko je ovaj sad?
Probo, probo.. Podvio rep i ćuti.
Nema dugo o Desingeru vijesti na klixu,brinem se
Kad glumis da si neko i nesto pa kontas da ti niko ne smije nista. Bravo za policiju
hoće to ko se *urči pred policijom