Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila ekstra nekad u Top Gunu ili Svjedoku. Sve ima svoj rok.
Zene i muskarci stare razlicito. Tom Cruise sa 60 godina pilotira borbenim avionom, u drugoj fransizi redovno spasava svijet. Brad Pitt ce u svom novom filmu kao 60-godisnjak voziti pravu Formulu 1. Sve je to priroda. Muskarac i sa 60 godina pravi djecu a zene tad ne mogu roditi. Ispod svega se krije evolutivni mehanizam prirode.
Tom Cruise izgleda kao vostana figura nakon destine operacija i filera. Skoro sam vidio sliku Brad Pitta bez sminke i izgleda kao moj komso Fikret koji se umiva sapunom varenikom.
Prelijepa je bila nekada
Bila je ok kad je bila mlada.Cuo sam negdje da je lezbejka i udata ;-) ozenjena.
Pa jeste li mogli staviti neku sliku, da vidimo onda kako sad izgleda, kad je vec clanak o trenutnom izgledu...
https://www.facebook.com/permalink.php/?story_fbid=701806038770199&id=100068224279655