Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek tek kad je bolestan vidi kako je lijepo biti zdrav, tj da izades u prirodu, hodas, trcis, ides na kahvu a nista te ne boli, lijepo se osjecas, shvatis da nista drugo nije bitno
Oni koji to tek tad shvate su obicni praznoglavci zeljni sjaja.. Medjutim, multipla je igra genetike i nesavrsenosti nasih organizama.
Niko se ne opameti dok ne oboli od necega, tek tad mozak im proradi... Praznoglavci ove planete.
Hajde ti ne pametuj vise ovdje po klixu rekao bi covjek da si popio svunpamet svijeta ono glupan nevidjeni mrs mamu ti hebem!
Bolest, koliko god bila odvratna i teska, gotovo sa sigurnoscu tjera covijeka da bud zreliji, pametniji, zahvalniji, manje povrsan i da uziva u malim stvarima i trenucima.
Ljudi su glupi, kad si bolestan tek shvatis sta znaci biti zdrav, hebes sve ostalo, i ne, ne moze se zdravlje kupiti parama
Zdrav čovjek ima hiljadu želja,bolestan samo jednu...Živa i zdrava bila,..
Drago mi je Nika da si bolje Sve si lijepo objasnila
Savremena medicina jos nije nasla nacin izljecenja MSa tako ako stvarno vjeruje u pomoc te nadriljekarke trebalo bi uraditi studiju, ili je vjerovatno ono drugo da se bolest malo pritajila jer je naoredovanje MSa neprdcidivo nekog prikuje za kolica za oar godina a nekog izjeda polako citav zivot i to drugi koliko toliko imaju prihvatljiv kvalitet zivota.
Nisam jos cuo da se iko izljecio od multiple skleroze, ali nadam se da joj je uspjelo.
Zalijecila ili usporila napredak, prije bi se reklo
Samo usporavanje za sada.
Realnost suvremenog načina života...na žalost trka za slavom,novcem...tik-tokom,instegramom,influenSERIma...I RAZLIČITA SRAANJA ĆE NAM DOĆI GLAVE!!!
Klix je mix portal raznih vijesti. Podsjetimo se nekih lica. Ok ovu djevojku mnogi ne znaju. Znamo da su nas 3 plavuse iz Feminnema predstavljale na Eurosongu 2005 sa Call me. A Niki želim dobro zdravlje i da se oporavi od opake bolesti. Marihuana pomaže kod miltipleskleroze i pod hitno je legalizovat.
Pomaze, nekom da nekom ne. Imao sam prilike raditi sa tim ljudima, mogu reci da njih 50% prihvatilo terapiju travom, dok neke nije ni dotaklo. vrlo zamršena bolest, i glupo je reci trava lijeci... Postoje statistike, istrazivanja... Nije bas tako sjajno...
Ova rečenica lijepo opisuje tupavost ovog našeg naroda na Balkanu:  ... jer je slijedila savjete jedne nadriljekarke.