"Trpim zastrašivanje"
52

Bivša Ivaniševićeva supruga: Goran me hvatao za vrat i gušio pa bi onda plakao

D. J.
Foto:  Jurica Galoic/Pixsell
Foto: Jurica Galoic/Pixsell
Tatjana Dragović, bivša supruga Gorana Ivaniševića progovorila je o uzastopnom zastrašivanju koje je doživjela od strane svog bivšeg supruga, pristranosti institucija te porodičnoj i pravnoj hajci koju bivši tenisač vodi protiv nje.
Bivša supruga teniskog asa Gorana Ivaniševića te poduzetnica i hrvatska manekenka Tatjana Dragović progovorila je za Nacional o, kako je navela, hororu s kojim se proteklih nekoliko godina suočila zbog prave hajke koju, tvrdi ona, Goran Ivanišević protiv nje vodi.

"Prije nekoliko dana, na zvono stana u Dalmatinskoj ulici gdje stanujem s porodicom, agresivno su počela zvoniti dvojica meni nepoznatih muškaraca. Sljedeća dva dana to se ponovilo", kazala je u velikom intervjuu Tatjana Dragović te je objasnila kako se upravo taj incident dogodio za vrijeme kada je njihova zajednička kći Amber Marija formalno Goranu Ivaniševiću darovala, odnosno prodala isti taj stan u Dalmatinskoj ulici.

Također, sumnja i da je to uzastopno zvonjenje usred noći označilo početak zastrašivanja kako bi se iz tog stana što prije iselila.

"Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio pa onda plakao i govorio da nije tako mislio. Bojala sam se", dodala je Tatjana Dragović, između ostalog u intervjuu.

Podsjetimo, krajem prošle godine kao bomba u medijima odjeknuo je skandal između aktera bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića i poduzetnice Tatjane Dragović te njihove kćeri Amber Marije.

Proslavljeni je teniser Goran Ivanišević podigao niz tužbi protiv Tatjane i njihove 20-godišnje kćeri Amber, a Tatjana je Gorana tužila za porodično nasilje.