Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto duze u pelenama bio
Može SRatkom pod ruku
Toše mi je baš žao, Balasevica takodjer. Za Boru ne mogu isto reci.
Pa što ne napišete kako jeste, Bora Čorba ima težak oblik Covid-19 i ima ih još i kod nas ali sad to nije u modi.
Nisi napisao najvaznije, testovi vise ne rade. Procenat detekcije ispod 50%. Situacija je ozbiljna ali rat je sad prioritet medija.
jel se vakcinisao bora?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KGJ
Izgleda niko ne piše više o Koroni. Nažalost Izgleda kako se jesen bliži da sojevi Korone koji su mutirali uzimaju svoje žrtve. Posebno starije osobe i pušači su pogođene.
Bora Čorba je naš,svih nas.Neponovljivi pjesnik,umjetnik i simbol jednog vremena.Uz njegove pjesme sam živio i živim.A to što je baljezgao računat ću mu u pjesničku slobodu i lucidnost.Mislim da nikoga nije mrzio a nije nosio ni pušku.Jednostavno petljao se u nešto što nije njegov fach.
Da mu to vise potraje ovo stanje. Samo hrabro.
Vojvoda ccc.
A sjetimo sd nejgovih stihova o Slovencima iz '89.
U Sloveniji? A njegov tekst pjesme iz 89. glasi: "Oće da se ocepe bečki kočijaši. Pa neka se ocepe, kad nisu Zadržite Triglave i brda kod Kranja, planinare, smučare i ostala s r anja. Pa veselo jodlujte i igrajte šotu, ne treba mi ništa vaše u životu. Daćemo vam Kardelja, to je vaša loza, daćemo vam Krško i Josipa Broza."
Cisti kucu sa respiratorom bolji od usisivaca
Č e t a l j u sloveniji da zagrize ledinu.koja karma.
Pobjeci negdje daleko sto dalje gdje ne trebaju pilule za spavanje...
respirator ? ja mislim da se to kod nas zove ahiret masina
Bora C3 tn 1k
izdrzi legendo
Tvoje pjesme će živjeti zauvijek i slušaće se još generacijama neko te voli neko te mrzi ali će tvoje pjesme ostati svidelo se to nekom ili ne
Nekada davno mi je bio jako drag...