Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blokirajte reklame na plaćeničkom portalu koji svaki dan po nalogu pokušava trovati društvo propagandom i provocirati člancima podrške bolesnicima.
Bozo pedherko
Kako ide placanje alimentacije, jel ti zena uzela sve....hihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Umjetnik čojk. Treba ga podrzat. Naš je, a autentican. Sta god radio u svoja 4 zida, njegova stvar nek radi. Ko je siguran u svoju seksualnost nema potrebe da se plasi Vrece. Nemam nista protiv LGBT, genetika je to, ne moze se mijenjati.
Najispravniji komentar. Samo je baklanskim papcima mržnja prema drugačijem usađena od rođenja.
Genocidasi i UZP svrsavaju na ovim slikama.
A gdje je sevdah u ovome svemu?
Ma buraz treba vas na otok jedan stavit, pa se jebte
jaoooo ja stvarno ne kontam kako moze neko da cjeni ovog covjeka, ja bi ga prvi isprebio cim bi ga vidio uzivo, cisti primjer debilizima i na ovakve osobe se djece ugledaju FUJ
kad vidim danasnje politicare stanje u drustvu i drzavi omladinu i ove prikaze zao mi najvise nasih sehida za koga su se borili i ginuli. onakvi momci heroji junacine zivot dale da bi se bozo vreco i deen gologuzi shepurili jala i buba pjevali i bili uzor retardiranoj omladini. cast izuzecima
Klix je haman uzeo veliku lovu da ove pedere svako malo reklamiše,ovog Vreću treba samo na rukju dovest i ima da bude kao bombona,da i on vidi kako je živjeti normalno...Klix banuješ li me još jednom bez razloga i objašnjenja zašto,pokrenut ću tužbu da svojim advokatima,zaboravili ste kako je kad vam SIPA uleti...Kad nešto pogriješim hoću upozorenje pa onda banovanje,imaj mu.a pa banuj..LP
Naci tek sam sad skontao da ovo misli da je ovo normalno
Pa klixe ako je tebi ovo dobro uzmi ga.Pa bolan i djeca ovo gledaju .Bozo pjeva super al covjek nema granice sta je ok ili nije ok.Zato kriticki moram posampi ovu nazovi umjetnost.
Ma ajd nek ti bude Bozo, nemam vremena da jos i tebe mrzim pored svojih krvolocnih komsija srba i hrvata.
Teski cooler! Neusporediv, a nas!
KLIK BRILJIRA. Otkucam komentar od tacno 1000 znakova. Dobijem poruku da je komentar predugacak. Hahahahahah, da nije tuzno bilo bi smijesno.
Nije bolest sve što boli.
Đe mu je grudnjak
iiii, fuj....tip više ne zna šta će od sebe! nek' voli ko koga hoće i nek' živi seksualnost koju osjeća, ali nemojte nam ovo ovako nametati, jer je ekstremno fuj!