Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za primjer svima.
Jedna je majka.
Kako god da se pokazuje u ružnom obliku, ako ovo nije neka smišljena izjava za populizam, ne može se zanemariti veličina djela brige o majci pogotovo u vremenu kada, na oko, normalna djeca šalju svoje iznemogle roditelje u nemilost i 'njegu' staračkih zatvora... Radi karijera i drugih gluposti...
Bozo, svaka cast..nekad roditelji sve pruze djeci, a oni i ne pitaju kako su ti roditelji kada ostare
Čovjek koji nikada nikoga nije zlobno prokomentarisao, uvijek je širio pozitivne poruke u javnosti, na lijep način promoviše sevdalinku i istinski patriota BiH i za to svaka mu čast! Da mu majka brzo ozdravi i poživi 100 godina
Bozo sretno vam i da istrajete i pobijedite. Kad se majka izgubi prvo sto na pamet dodje je jesam li mogao jos nesto da uradim za nju mada sam se trudio uistinu i sve davao od sebe da bi joj olaksao zivot a kad vidim kako se moj sura ponasa prema svojoj majci gore nego prema nekom psu lutalici pitam se kako ce mu se to jednog dana vratit.
Bozo nas ...svaka cast to je velicina od covjeka... Plus sto njeguje nasu sevdalinku..
ne volim homiće al sam zakljucio da su zli među hodzama-popovima koji propovjedaju vjeru.ukrali bi ti iz oka,ostavili bez marke,grabili bi sebi i gazili preko bijede.ovaj čovjek brine o majci,nije nacionalista.a što mu trpaju,pa njega i boli.
Božo treba da se liječi
Ti trebas ponovo u prvi razred al u specijanu skolu
Svaka čast Božo
Bravo
jedna je majka inteeba je naravno paziti🥰🥰 ali klix opet o pakasu Vreci..a dugo vam je i trebalo
Ja ne mogu da vjerujem kakve odvratne komentare pisete. Pa gdje ja to zivim, kakvi ste vi samo zlotvori? Ko ste? Dajte imenom punim i prezimenom naloge na Klixu, pa da vas onda vidim. Uzivo ste svi manji od makova zrna. Na jednu ovakvu objavu, o majici, cisto ljubavi vi pisete sta pisete... Fuj!
Covjek salje poruku ,majka je sve. Ko je nema to dobro zna. Zato ljudi poruka ovog covjeka je cuvajte svoje majke dok su zive. Tacka.
❤️