Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoš ti Andji da se kurgiš, nije to Dženi ovo ono
Ova zena je demon!
Takoje to kadse petljas svinom?daste pravili rakiju lakse bise zdogovorili
Nakon razvoda poceo Brad Pitt pa mu se Casey Afflek dok na kuci popravlja Crowe Russell, a za to vrijeme preživljava napad Medvedev Daniil dok ga brani Tsitsipas Stefanos
Nije nista pogrijesio, ipak ce biti da je ona osvetoljubiva bitch... Zakonski je obavezno ponuditi udjel na otkup drugim vlasnicima, pa tek ako oni odbiju ide se na trziste.
🔹 eee, moja hanuma i ja 13 godina u braku, ljubav, poštovanje, poštenje, zajednički budžet, dječiji smijeh, kokice, dekica, filmovi, usisivač, suđe, putovanja, sve dijelimo i uživamo u životu. eeee moj Brede i Andži, ebo vas vinarija, međa, kvadrat, odoše godine a Život je jedan, Živi ga Fikreta!!
ovaj Brad se srozo
A rekose... Prest'o Bred Pit...
Treba i jedno i drugo dovuci na podrucje Ajdinovica i dat malu kucu jednospratnicu sa teoje male djece bez posla pa nek tuze jedno drugo do sutra