U New Yorku
21

Brad Pitt uživao u večeri s 26 godina mlađom djevojkom, pozornost ukrale njegove hlače: Samo njemu ovo stoji

I. S.
Foto: X
Foto: X
Brad Pitt (60) i njegova djevojka Ines de Ramon viđeni su dok su napuštali restoran u New Yorku, a pažnju su privukle njegove hlače.
Naime, odlučio se za crveno-bijele hlače zvonastog oblika i košulju dubokog izreza. Izgled je upotpunio sunčanim naočalama, lančićem i patikama. Brojni fanovi su na društvenim mrežama komentarisali ovo njegovo izdanje.

"Zanimljiv modni odabir", "Ovaj čovjek izgleda dobro šta god da obuče", "Samo njemu ovo stoji", neki su od komentara.

Foto: X
Foto: X

Ines se odlučila za crni prsluk kojim je naglasila dekolte i crne hlače. Podsjećamo, oni su se nedavno prvi put zajedno pojavili na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji. Prisustvovali su premijeri njegovog filma "Wolfs u kojem glumi zajedno s Georgeom Clooneyjem.

Angelina Jolie je također bila u Veneciji kako bi predstavila svoj novi film "Maria", a organizatori su se potrudili da se bivši supružnici ne sretnu kako ne bi izbio skandal. Kao što je poznato, ona ga je optužila da ju je zlostavljao.

Izvori su nedavno otkrili da su Brad i George bili u lošim odnosima jer je Angelina Jolie bila ljubomorna na Amal Clooney. Uspjeli su se pomiriti na inicijativu Bradove djevojke Ines.