Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Samo njemu ovo stoji" realno njemu sve stoji haha jer je laf, a kad si laf i toliko uspjesan onda mozes da biras fakticki koju hoces curu, sve dok je legalno. Ko kaze da ne bi isto, baš laže.
Moj dedo isto godina sijeno kupi i iste ovakve hlače ima.Nana 200 kg samo kuka a govore mi kad su mladi bili najljepši u selu bili,jesu malo sutra !!!
Stari pr donja, može joj ćaća biti, he he he
Odbrojavanje do smaka svijeta je definitivno počelo
Sa 26 godina mladjom! A da je skladistar u Bingo , bilo bi , PA ona je mlada za tebe sta CES ti kako te nije stid nemas ti para Nisi popularan
29 godina mladjom...
Depresivni Holivuđani. trude se šarenilom
kad si Brad Pitt mozes ponjavu da obuces nema problema
ma bravo Brede, samo uživaj , i ja bi isto tako
vidi se da su zaljubljeni i sretni, nek uzivaju dok mogu
Ovako je onomad i Haris Dž. vodao trebe..
Brad krvari, pa ovo je prava kriza starih godina... Znaci Brady Angelina te je pokosila.... bas mi te zao....
Ne stoji mu, izgleda ko napuseni hipi i jasno se vidi da ga dere strah od starosti. Konta da ce ga zena koja mu kcerka moze biti i odjeća koja se nosila u proslom stoljecu podmladiti al tanko bome.
Brad Pitt od tvog komentara veceras nece mirno spavati, odvadi malo, imaj milosti!
Jest dobra u pm to brede neces stariju
kazu presto bred pit zato moze
Koja glupost
joj cime nas filujte...Bred vecerao sa djevojkom....Boze sacuvaj
Ko da su sad sa nastupa u cirkusu