Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjači su konobari i dostavljači, druškane razligu nije ti niko dužan feninga ostaviti, a ako nisi zadovoljan platom, nađi sebi još jedan posao. Sve su to kompleksi. Koliko znanja toliko imanja. Ja iskreno nikad ne ostavljam pa ni sirotinji, stvar principa. To obično rade ovi s daskom u glavi što glumataju bossove.
Jedino dječici je fino dati ali onoj kulturnoj.
baksis nije obaveza nego upravo suprotno
A nisu ni obavezni.
Haha sad ispade da ako si imucan moras dati masan baksis jer ako ne das zbog tebe propadne osoblje i citave familije i bit ces lincovan zbog toga. Koja glupost od price Boze dragi... Ima ona stara bosanska: Ko ne zna u orah ne zna ni u tovar
ako je baksis zahvala za ucinjenu uslugu, baksis treba zasluzii, ali ga treba i znati upriliciti. A da su bogatasi obicno skrti - pa to je poznata stvar i pravilo, izuzetak je ako je neko normalan i darezljiv. Ne kaze se dzaba da je novac proklet
Bakšiš nije grad u Turskoj!
Po ovom ispade da su svi Japanci škrti jer se kod njih ne daje bakšiš.
Ruzan obicaj
pa jel duzan ostavljat baksis?
gazde restorana kad moraju placat svoje uposlenike "oh no .. but god how", licno ostavljam baksis samo ako cujem "dobar dan" mimo toga nek ih gazda placa
Napojnica = baksis ( hrvatski for dummies)
Napojnice su najveća malograđanština ikad. U ugostiteljstvu, dostavljačima, bilo gdje. Postoji nešto što se zove PLATA. Svi radimo za platu.
Garant si najzabavniji lik u raji
uradi hemijsku analizu svake svoje kafe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)