Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedostatak mozga cesto znaci visak samopouzdanja
Odmah mi dan bude los cim nju vidim ovakvu nakaradnu
Cijeli svijet se smije budali.
Status skvo
Dragi sugradjani,nije lijepo vrijedjati nikoga.Vecina vas opet sigurno nema ni neku pamet a ni ljepotu pa ste opet prvi koji cete nekoga "uporedjivati" sa konjem..Ona opet,isprovaljivala se momacki u zivotu i dov sama o sebi govori.Al kad ovako naletim na ove kom zivot mi se zgadi koliko su ljudi krvolocni i surovi i onda jedan dan pametuju i kao solidarisu se sa rasizmom u americi a drugi dan neko dr ljudsko bice vrijedjaju najgorim uvredama.uzas!
Koja dvolicna kuja kao moralista a nece da kaze nista za fikreta druga za sldjanu korona parti i ostale budi dvolicna kujo sarajevo te zna
Pa i ovo neko *ebe hh
Kravlje ludilo!
Dusmani sic sic. 😂
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
pa koliko ovih situacija Netu ima.... ko dol u novinama, plakatima itd itd..... sprdacina. 🤣🤣🤣🤣
🐴 Head
nemaju o cemu pisat pa nas maltretiraju😂😂😂😂
Kad god pomisliš da si postao GLUP u životu samo se sjeti Hane Hadžiavdagić
Stidim se za nju. Moj Taba, šta oženi.
probi se kurava na britansko tržište ida da se sad zaposli u naughty britania
Pune novine ubleha i isto tako novinara sto pisu o njima.
Nije nego bosanska Lisa Ann, ali samo na crno.