Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pobjego u Neum preko Svitave
It's Britney bitch
Pametno Iranac, taslači milfaru i prepiši kakvih nekretnina na sebe dok možeš
nista djeca na rodjendan i to, ebo djecu
boli je urac u pakas
Kakav staratelj sa 39 godina jbt
Britney prc.
Muška sponzoruša.
Našla sebi toyboy, ja šta će drugo? Udarena u glavu, ni jedan ozbiljan muškarac je neće ni pogledati. Ova će imati još jedno 10 djece i 10 različitih mlađahnih jahača koji će biti "tatice" a u suštini, koje će ona finansirati, kupovati igračke, stanove, itd... Eeee šta si dozvoli glupača.
@gooUser1604753247 dje si kompetentni Bosnjace/Bosnjakinjo da ti das komentar ko je kakav? Beli tako i komsije pljues i komentarises y.e.b.o li te otac primitivni!
@fbUser1569706427 A što da je ne komentarišem? Ona plaća ove paparazze da je ko fol "na hinjaka" slikaju i da je objavljuju po tabloidima i stranicama, pa evo, komentarišem je, sukladno njenim željicama. A sad što moji komentari nisu pozitivni, šta da ti kažem? Ako je tebi normalno da žena ima 150 ex partnera i da pažnju poklanja više svom 20 godina mlađem quronji umjesto svojoj djeci, sa tobom očito nešto nije udure. Dotična je oličenje nemorala.
39gd. ima staratelja, hm ?
A fukari je korona
Kome se proteže, tome se nateže.
Do jaja!
Tegoba joj Bgm
samo keš, i to je to