Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi ti znala da me možeš imati jednim pozivom i da možemo živjeti kod mojih na farmi u Kaknju u rahatluku sa baštom, plastenikom i životinjama sad bi mi se javila,a i ti bi se tu preporodila i razrahatila od medija. Ali nažalost život nije tako romantičan... Za svaki slučaj; 061/455-766 Nusret.
Hahahaha hit 👍
Korištenje sopstvenog ludila u svrhu manipulacije. Metod koji koriste osobe koje se razmaze i umisle svojim stanjem misleći da se sve vrti oko njih.
meni mati govorila, pa ako ti je muka haj povrati