Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa demencija...
Čekaj, jel' to lik koji reklamira helll energy,isti on!!!
Now I Have A Machine Gun. Ho Ho Ho.
Pustite čovjeka na miru . . Sad i u bolesti ga gnjave i dosađuju .
sta ce njemu tjelohranitelji ?
Nekad su svi htjeli biti Bruce Willis, danas nece niko hehe. Mladost, zdravlje, slava, potencija, apetit za hranom, sve bilo i proslo. Sta vise, mnogi budu dementni tako i da se ne sjecaju kako su trosili milione dolara, ljubili deset i dvadeset zena. Budite sretni jer zivite bolje nego mnogi milioneri iako imate samo 350 maraka na bankovnom racunu sredinom mjeseca.
Docekao je povratak americkih vojnika iz iraka. Sjetih se da je onomad lozio raju i dao milijun dolara za vojsku koja odlazi u rat.