Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kako nema smrka, ko ce mu nastupe sredjivati?
Sve se moze telefonom iz zatvora. A drugo, nisu mutavi, sad su toliko popularni da im se sami nude. Manite se tudjih zivota. Svak svoje nek fura.
Dokaz da se od svakoga, ako imas pare, nesto moze napraviti. Samo je ovo otislo u negativnom smjeru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nekad je izgledao normalno.
Steta sto se nije bavio drugim poslom. Mnogo djece je navukao na najgoru glazbu/muziku ikad napravljenu na ovim prostorima
Kao mlad..bio je kokosar..sad u ovim godinama je klosar..svaki bik je u svojoj stali faca..ali kad ga puste na livadu medju druge..on samo okolo hoda i bleji ko ovca....
Gdje je Tanjo ? on je legenda HiPHopa među prvima imao studio kući i svi su kod njega dolazili
Jalija onda, jalija i sad, samo se modni trendovi mijenjaju.
Nista u tom dobro nema, ni taj svijet, ni ta nazovi muzika, lifestyle, nista...neko ce pare zaradjuje, al mac je to sa dvije ostrice.ovi sto slusaju to i prate...nek im je Bog na pomoci.
Omladina njih slusa pretezno, ali njihove pjesme samo "voze", zna se sta je prava muzika Saban, Sinan, Toma, Toza, Dzej, Balas i ostale velicine, a ovi vamo Jala, Buba, Nucci... to je samo sund.
Sve sam skontao ali da portal promovise narkomane i cestita im rodjendan ovo jos nisam vidio. Druga stvar ovaj lik nije reper vec TREP - FOLK izvodjac. Folk znaci za siroku narodnu masu.
Katastrofa.
ono što je bio Merlin sada je Buba za mladju raju i svaka cast frajer nikome ne smeta ,fura svoj fazon,ne kontam što ga raju ne vole,volio bih da više pomaže raji ali mlad je nadoci će, nek je on živ i zdrav puno srece
Ma ti si sa marsa
Kad sirotinja pohasi
Da l iste mislili Buba "mala ćuna" Correli???
Frenkie njega stvorio,neznam jeli mu zahvalan
da ga je frenki stvorio buba bi jos repao o nekim crnjacima i vozao passata kao on, buba je milione napravio
Frenkie propo ahahaha
TRAP ili u prevodu Turbo rap - obični šund i džigeraško smeće
ma nije to vise ni Turbo rap vise zavijanje jbt nije mi jasno ko njih voli u pm samo o nasilju
Tada je i valjao
Drago mi je uvijek vidjeti da neko nas uspije i da zaradjuje, na stranu kvalitet muzike koju radi, covjeku treba skinuti kapu realno.
Fuj kako je odvratan 🤮