Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rugobica dvornik zbog nekih razloga i dan danas puni Klixove prazne prostore.
Jesi li i ti davao? 😂
Jakob vazna I bitna vijest, ne zazumijem kako su mogli zatvoriti za javnosti. Pa jesu oni normalni? Oni bi privatnost.. sta je ovo danas sa svijetom. Mi moramo da znamo detalje.!! Moramo.. to nam je hrana!
On nije kriv nikako, nizašto nije kriv, kriv je jedino što je davao...
ella je rega djevojka. a ovaj djed da ima imalo obraza poštedio bi se ovakvih izjava. Kao da smo mu mi birali partnericu
Prije ce biti da je obratno, da je on taj koji je varao koliko znam on ima drugu zenu i da je on taj koji je zivio na njenoj grbaci. Napad je najbolja odbrana.
zenska logika 😂, vjecne zrtve
Haris Džinović na aparatima
Simpatičan način da se kaže da gospođica ella voli da se prangija sa strane