58-godišnja ljepotica
94

Cindy Crawford pozirala u odjeći koju je nosila prije 38 godina: "Je li moguće da izgleda isto?"

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Cindy Crawford proslavila 20-godišnjicu svog brenda Meaningful Beauty tako što je podijelila fotografiju na kojoj nosi istu kožnu jaknu koju je nosila sa samo 20 godina, poredeći je s izdanjem od prije 38 godina.

Manekenka (58) je podijelila dvije fotografije na Instagramu napisavši: "Meaningful Beauty puni 20 godina! Da biste nam pomogli da proslavimo, podijelite svoju fotografiju sa 20 godina u odnosu na vas danas".

Na obje fotografije koje su nastale u razmaku 38 godina Cindy pozira noseći crnu bajkersku kožnu jaknu, a njen izgled se nije u mnogome promijenio.

"Zahvalna sam što sam protekle dvije decenije provela radeći s nevjerovatnim timom, učeći toliko o ljepoti i poslu – i pomažući ženama da se osjećaju najbolje u svakoj dobi. Sretan rođendan MB! Hvala svima što nas održavate", napisala je u nastavku Cindy.

Njeni fanovi su preplavili komentare s čestitkama zbog uspjeha, a još više su hvalili njen naizgled bezvremenski izgled.

"Je li moguće da izgleda isto", pitali su se ispod objave.

Ovo nije prvi slučaj da Crawford vraća fanove u devedesete i svoja ranija modna izdanja.

Rekreirala je svoju kultnu reklamu za Pepsi iz 1992. nekoliko puta posljednjih godina, vraćajući se u malenu bijelu majicu bez rukava i traperice kako bi prikupila novac za dječju bolnicu 2021. i ponovo za muzički spot za 2023. godine.