Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko bi rekao, u gradu Zdravka Colica, Crvene Jabuke, Bijelog Dugmeta, Kemala Montena, Dine Merlina i mnogih drugih, mediji pisu o sandzackim vandalima.. sta je raji postalo zanimljivo..
evo poz od jos jednog sandze
Izvini molim te.I Merlin je sandžo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Je li zaista ovo papak rulof koji nam je isarao grad? Zasto Klix ne istrazi zasto cega on i slicni nisu sankcionisani zbog unistavanja javnog dobra?
ne samo on nego i ona, pogledati svrljotine po bistriku
U ovoga je CUNAMI u glavi
E to mi je bas ona kljucna informacija koja mi je trebala.Odoh se ponjatike od radosti.
jel te pito ko nesto?
Ako nema nimalo ljubomore onda te i ne voli.
Muzika loša, ti ispod prosjeka. Nema razloga da bude.
cuj ispod prosjeka, lik ekrem jevric 2
ljubomora te pojede
Sarajevo grade sta ti papci rade
"Imao sam neko suđenje, bio sam i u zatvoru. Tamo je bilo lijepo. Imao sam sve osim telefona. Prijalo mi je" Jaro, hajde ti osnuj marketing agenciju za naše zatvore, ne bi li se povećao broj rezidenata.
Najjači reper u dzematu, cestitam nasem bratu.
Sretno
Za 3 mjeseca Odlucili smo se razvesti. Nema krivca.
Tako ce i biti
Eternal Sandz@
Sto bih kad je ona za tebe izmislila ljepotu!