Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ima kod nas hrabrosti za javno istupanje po bilo kojem pitanju, mi bi bili mnogo razvijeniji
Kako niko ne konta da ovaj Cutuna voli publicitet i sve ovo radi zbog toga??
Kod nas je parola čutanje je zlato.
Želim se zahvaliti DR Nkumeu, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga kontaktirati direktno na -Email- [email protected]. Također možete poslati Whatsapp/viber mu s ovim brojem +2349039860142 on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim bračnim problemom i svim vašim duhovnim problemima, želim vam sve najbolje.
Ovaj lik je toliko smeve, lik koji se spidario po slogi i tuko svoje djevojke..ne zasluje ni sekundu paznje
Puno cemo izgubiti ako odes -.-
Haj ćao
To ce ti svako normalan reci!!
Majstore ako mislis tako smarat i ubuduce, bolje idi odmah
Sine uzdaj se use i u svoje kljuse.Mani se socijalnih mreža.Dosta nam i naših problema.
Pomislih Ćuna...
Sutra svi ispred OHR. Neka Schmidt nametne neku odluku o Čutuni
šuti, ne talasaj...
Pa što ne tužite g. Tatu, šta sad da rade sa podrškom. Ovo mi liči na ulazak u politiku... Naravno nasilnike sunetiti ali zatvorenih očiju....
Sta se natezes po portalima? Imas organe reda pa to tamo sve prijavi. Postajes muska kardasijanka, dosadan si
pa ne pise on ovo po klixu nego klix prenosi njegove objave sa drustvenih mreza...
Tako je to u ovoj zemlji kad prijeratna sirotinja i piljari zaimaju i ogadi mu se žena koja mu rodi djecu i biva potpora od pocetka. Onda se krene po kafanama i vikendicama s ljubavnicama i kuravama da bi se bilo u trendu u tim krugovima tzv gazdi
ovde vrijedi samo jedna ili dvije,nek ne puca i nek je meni dobro a za ostale me boli curak
Zašto trebam podršku mog šefa,mog profesara,moje vaspitačice,moje frizerke? NE TRABAM VAŠU PODRŠKU,NE ZNAČI MI NIŠTA JER JE U PRAVILU LAŽNA I ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU.Sama se borim za svoja prava,sama se zastupam,sama padam i sama ustajem.Ako hoću nešto da postignem niko nije dužan da me čuva za ruku.Moja borba je moja borba! Odrasti Kerime i predaj tužbu na sud.Sud je nadležan za nasilje u porodici a ne fejsbuk i šatro ugledni ljudi.