Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda je covjek vario bez maske. Ne moraju krvave oci biti znak alkoholiziranosti.
volim americki zakon,tu ne vrijedi jesil milijarder,poznat itd,ko prekrzi zakon hodera vamo po usima odma....respekt
Vrijedi i tamo jesi bogat mnogo lakse prodju bogati i izvuku se cesto ali postoji sloboda stampe i govora nije kao kod Srbiji, Rusiji i Sjevernoj Koreji ako si drag dragom vodji nema apsolutno nikakvih posljedica.
Eno gledam na 24 sa Kesicem uhvatise covjeka bliskog Vucicu sa TONOM marihuane a Vucic relativiza na tv kako je to glupost bezveze covjeka gnjave jer je marihuana dozvoljena u po Evrope. Ko da su ga uhvatili sa par djointa. Nek obicnog covjeka uhvate sa tonom duhana ode on na hladjenje u zatvor.
zasto sve pjandure misle da nisu pijani
Da su ga testirali nalo bi u njemu itav periodni sistem elemenata kojima dominiraju halucinogene supstance opijati i tako to
mora da je pricao protiv prevaranata sa klimatskim promjenama i vaksom
Posalji mu Karisika i Hadzibajrica nek zavrse s murijom, a ako treba neko da se kune da nije pio pa tu je Konakovic.
Ne kapiram...tolike milione ima, pa zar nije mogao platiti nekog da ga vozi? Mogao je ubiti nekog.. Ja kad izlazim i znam da cu popiti, unaprijed se dogovorim s nekim da dodje po mene ili platim taksi. Ja bih ovakvima dozivotno zabranio da sjedaju za volan.
Treba cvekle uzimati malo
E Justine, mozes kako hoces, ali i ne do kada hoces....
dekno se malo
Nashi zhivoti bi bili na granici smisla da ovo nije objavljeno. Mnogo nam je vazhno gdje se ko nashikao.