Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko se nije vise s*ebao kao ova treba. Ukopala se u vlastitim lazima i izgubila sve.
Je li moguće da Sud troši vrijeme na ovo?!
Sud će to i da naplati. Trošenje vremena na sudu je jako skup sport u Americi.
Meni je najjača ova desno, kada ti se prisere, a smrdi.
Jedna bivsa se ne sjeca da je polupao hotelsku sobu, druga je model, al ne zna da se krece niz stepenice pa se niz njih bacca, ova je nasminkala modrice, cetvrta govori da je najbolji jer ako ga opuse nista nece ostati njenim deristima... Elem, u njega se zene same samaraju i jos uzivaju u tome..
Јадни Џони, нападнут од бивше жене из свих могућих оружја. Овако нешто се, никада, не би десило у Ирану и Пакистану.
Jedva čekam presudu da čujem, danas je dan D =D
opraste sa njom
Iskreno, volio bih da se pokrene i tuzba protiv nje. Toliko mi je drago sto iz dana u dan sve više pada, realno za nju nema spasa. Al kad se sjetim onih njenih izraza na svjedocenju, laznih suza, laznog drhtavog glasa, Boze sacuvaj teski oblik bolesti
Pa ovo i jeste Depp protiv Heard
ti si ruzna i debela zena, ne moras objasnjavati svoje stavove
Rijetko odvratna žena.
Ti mora da si izrazito ruzna i debela zena. :-D
Moj jaran iz Zavidovica licno radio, sad me zvao.
Dođi Amber kod čika Robota, šta će ti taj pappak.
Jel ova stvarno ovolika ludjakinja ili su se sve na nju okomili?
Okomili se. Muskarci se solidarisu, zene standardno mrze lijepe zene, a ima i onih koje bi da ih Johnny poj**. Advokatica samo sto se ne zgu** pred Amberinim ocima.
Popustite vise koga oni interesuju svaki dan po 5 puta,jos samo neznamo hoda li bez gaca i koja je dubina mindjepo Depovoj procjeni.
Dnas bit digitalni forenzicar je špicoka, uvijek ima posla, sve je moguće editovano i lažno