Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji će mi da ostanem bez kose.Hvala !
Daj ti i sta gotovone
Čifutčina težak 100 miliona EUR-a, a vamo daje lojavu šeširčinu.
Negdašnji glazbenik sa solidnim aranžmanima. Zadnji solidan album Sredinom oko 2000g. Zadnji svirački koncert Vječna vatra, poslije toga kič i neinspiracija.
Najbolje su mu pjesme: Mišići, Undo, Pogledaj sa prozora, Ja potpuno trijezan umirem, Zid, Umri prije smrti, i još nekih desetak starijih uglavnom. Poučne, duhovne, iz iskustva. Recimo u pjesmi Umri prije smrti govori kako se trebamo duhovno predati i skontati da nema smrti, a to je isto napisao spiritualist Eckhart Tolle u knjizi Moć sadašnjeg trenutka. Opiranje uzrokuje emocionalnu patnju, stvaranje loših emocija. Mnogo bolje objasnili od većine psihologa.
Hadžija mogo bi za Pomozi. ba prebaciti i nešto keša, jb te šešir.
Dobra namjera. Ali nažalost, pogrešno bi to bilo usmjereno. Novac bi bio usmjeren na pogrešne metode liječenja, kao što su nauke u koje ja ne vjerujem, npr. medicina. Mnogo jeftinije i bolje pročitati koju knjigu iz naturopatije, od Herbert Sheltona, skontaš da se svi ti rakovi, tumori, bolesti mogu besplatno izliječiti popravkom hrane i prestankom žderanja, bez davanja novca.
i o meni sam cuo razne price kako sam cicija, a svakog mjeseca pola plate zadnjih sest godina dajem u tisini u dva humanitarna projekta :) tako oprezno sa glasinama.